САЈАМ „ЛЕПШЕ ЛИЦЕ НИША“ ОТВОРИО НОВАКОВИЋ
16.04.2011

Други Сајам козметике и здравља „Лепше лице Ниша“, одржан је 15. и 16.априла у малој сали Дома Војске Србије, у организацији „City marketing centrа“ у Нишу. Ову сајамску манифестацију је отворио председник Градске општине Палилула, професор др Игор Новаковић а учеснике овогодишњег сајма поздравио је и Драгослав Ћирковић, председник Градске општине Медијана.

Нишка општина Палилула је прва у Нишу усвојила Стратегију развоја малих и средњих предузећа и предузетништва 2009. и значајну пажњу посвећује развоју модерног предузетништва. Из тог разлога је председнику ове општине, професору Новаковићу, припала част да поздрави овогодишње излагаче. А председник Скупштине општине Палилула Милан Ђурђевић је свим учесницима сајма уручио одговарајућа признања.

По речима Оливера Пауновића, директора агенције „City marketing centаr“, овогодишњи сајам је, уз учешће преко тридесет излагача и бројним пратећим манифестацијама, био садржајнији од претходног.

На једном месту поново су се окупили најеминентније стручњаке из света лепоте како из Ниша тако и из целе Србије.

Ова манифестација намењена је пре свега дамама, али и свима онима који се професионално баве негом и лепотом, као и мушкарцима који све више на њу полажу-рекла је Ана Јовановић, менаџер сајма. Представљање нових линија, производа, метода и третмана као и успостављање значајних пословних контаката, део су традиције на свим сајмовима козметике па је то било ове године и у Нишу.

Посетиоци су имали сајамски попуст, а током два дана трајања сајма, сваки од излагача је користио и могућност да се представи на стејџу предвиђеном за презентације. Наше жене изузетно полажу на лепоту и здравље. Зато је организатор сајма најавио наставак традиције и континуитет у организовању сајма козметике и здравља "Лепше лице Ниша".